2011. április 4., hétfő

Kiket vonzol magadhoz?


Ami az emberek között történik, az sohasem véletlen! Az sem véletlen, ami a te életedben történik, és az sem, hogy milyen kapcsolataid voltak, és ezek hogyan alakultak. Mindenkiben rejlik egy erő! Ez az erő felel mindazért, ami veled történik, és minden olyan eseményért, ami meghatározza az életedet.
Ez az erő folyamatosan hat, függetlenül attól, hogy hiszel benne vagy sem, illetve akarod, vagy sem. 
A vonzás

Miért van az, hogy egyes emberekhez mindenki vonzódik, míg másoknak ki kell harcolniuk a szeretetet? Miért vonzol magadhoz mágikusan egy bizonyos típusú férfit vagy nőt, míg másokat, akikkel a párkapcsolatod is jobban működne, nem? Miért alakul minden kapcsolatod feltűnően ugyanúgy, függetlenül attól, hogy minden erőddel megpróbálsz ezen változtatni?
A válasz a
szívmágnesed vonzóerejében keresendő. Ez az erő független a külsődtől, a képzettségedtől, a korodtól, az anyanyelvedtől, és az anyagi körülményeidtől. Úgy működik, mint egy mágnes: gondoskodik arról, hogy találkozz bizonyos emberekkel és körülményekkel, reagálj rájuk vagy közömbös maradj. 
A kölcsönös vonzás célja abban áll, hogy az emberek a szokásos érzékelésen kívül is „felismerhessék” egymást, és megélhessenek egymással bizonyos helyzeteket.
• A találkozásoknak mindig az az értelmük, hogy fejlődjünk, és többet tudjunk meg magunkról és másokról.
Semmi sincs ok nélkül
Azokat az embereket, akik kapcsolatba kerülnek veled, és megérintenek érzelmileg, 80 %-ban saját mágnesed ereje, 20 %-ban pedig a külső tényezők vonzották hozzád. Még ha bizonyos emberek vagy események látszólag véletlenül léptek is be az életedbe, jó okuk volt rá, még ha ez olykor nem is olyan kézenfekvő.
Mindennek értelme van
Gondolj arra az emberre, aki jelenleg párkapcsolatban él veled, vagy idézd fel a legutóbbi kapcsolatodat. Nem a vonzalom vagy a szerelem az egyetlen oka annak, hogy rátaláltál. Ennek az embernek van valamije, amire vágytál, vagy olyasvalamit testesít meg, amely ismerős neked, és közel áll hozzád. Valószínűleg mindkettő egyszerre. Eltekintve attól, amit együtt éltek meg, együttléteteknek mélyebb értelme is van. a másik ember segít neked, hogy választ kapj a két legalapvetőbb kérdésre: „Ki vagyok?” és „Mi a szeretet?”.
Minden emberi kapcsolatnak ugyanaz a célja:
• Erősíteni a meglévőt,
• Kiegészíteni a hiányzót,
• Egyesíteni a különbözőt,
• Felismerni saját magunkat.
Amit érzel, és ahogyan érzed, az meghatározza a kisugárzásodat. Olyan embereket vonzol tehát magadhoz, akik éppen ezt keresik, még ha különböző okokból is!
Kit vonzol magadhoz és miért?
Nem olyan embereket vonzol magadhoz automatikusan, akik illenek hozzád, hanem olyanokat, akiknek arra lehet szüksége, amit sugárzol.
A nő és a férfi tudattalanul mindig arra törekszik, hogy együtt „egy egészet” alkossanak, tehát megkapják a másiktól azt, ami hiányzik belőlük. Nem létezik olyan férfi, aki kizárólag férfias tulajdonságokkal rendelkezne, ahogyan olyan nő sem, aki minden szempontból nőies.
Változtasd meg a szívmágnesedet!
• Ha megfigyeled és megérted, milyen események és emberek reagálnak egymásra, egészen új nézőpontból tekinthetsz a téged körülvevő valóságra. Ha megtapasztalod mágnesed erejét, tudatosan alkalmazhatod és át is alakíthatod. Ez a tudás mindenképpen változtatni fog a kisugárzásodon, és annak aktív irányítója lesz.
• Képzelj magad elé egy „belső kapcsolót”, és állítsd át arra a kisugárzásra, amelyre vágysz.




(The Secret.hu alapján)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése