2011. február 5., szombat

A Siker Kisugárzása


A vonzás törvénye szerint azt vonzzuk magunkhoz, amit kisugárzunk. Ha a sikert sugárzod ki magadból, akkor a sikert vonzod, ha sikertelenséget, akkor a sikertelenséget. Az, hogy milyen a kisugárzásod, az nem a véletlen műve. Teljes egészében te irányítod a kisugárzásod irányát, mégpedig a gondolataiddal. Neked milyen elképzelésed van önmagadról?
Amit valóságként élsz meg, az a belső meggyőződéseid tükre. Minden eseményt az életben a saját szemüvegeden keresztül nézel. Mindenkinek van ilyen szemüvege, ez pedig a saját meggyőződéseink. A külső világ, a belső világod tükre. Észrevehetted már, hogy amikor ragyogóan jókedved van, vagy szerelmes vagy, az egész világ csak úgy ragyog, úgy érzed, mindenkivel összhangban vagy, és az élet gyönyörű. Még akkor is ezt érzed, ha éppen pocsék az időjárás, vagy mások kedvtelenek a környezetedben. De az is igaz, hogy legyen bármilyen szép idő is, ha a kedved rossz, nem fogod élvezni azt. Az, ahogyan megéled a körülötted zajló eseményeket, a belső lelki beállítottságodat tükrözik.
Vizsgáld meg, hogy milyen rezgéseket sugárzol jelenleg a külvilágba. Pozitív, vagy negatív rezgéseket? Ha negatívakat, akkor tudsz rajta változtatni, mégpedig azzal, hogy a gondolataidat pozitív irányba változtatod. Nem érhetsz el sikert anélkül, hogy rá ne hangolódnál teljes mértékben a sikerre. Tudatosan döntsd el, hogy mit választasz az életben. Azzal, hogy arra koncentrálod a gondolataidat amit akarsz és elkerülöd azt amit nem akarsz, már el is kezdted kisugározni magadból a sikert. Ez az első és legfontosabb lépés.
Képzeld el magad rendszeresen bizonyos helyzetekben. Milyen hatással lenne a sikeredre nézve, ha így vagy úgy viselkednél, és csak akkor döntsd el, hogy mit fogsz tenni, ha teljes mértékben jó érzést okoz neked az adott dolog. A képzeletedben korlátlanul alkothatod meg magadnak az elérendő céljaid tökéletes képét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése