2011. január 8., szombat

Te megakadályoznád tudatosan a saját vérkeringésed működését?


“Az élet áramlása nem más, mint a lét mezőjét alkotó erők és elemek közötti harmonikus kölcsönhatás. Életünkben ez a törvény az ADÁS TÖRVÉNYEKÉNT érvényesül, mivel testünk és gondolatvilágunk állandó kölcsönhatásban van a világegyetemmel.

Az energiaáramlás megakadályozása ugyanolyan, mint a vérkeringés megakadályozása. Ha a vérkeringés megáll, vérrög képződik és a vér útja elzáródik.
Ezért kell adni és elfogadni annak érdekében, hogy fenntartsuk a szeretet, a gazdagság, a bőség – vagy az életünk számára kívánt bármi más – körforgását az életünkben.
Ha tehát megakasztjuk a szeretetünk vagy a pénz áramlását, ezzel megakadályozzuk, hogy megfelelően visszaáramoljon életünkbe, hiszen az élet: energia.
Ha azt szeretnénk, hogy ez az energia táplálja életünket, körforgásban kell tartanunk.
Amint egy folyónak, úgy a szeretetnek és a pénznek is áramolnia kell, egyébként megreked, eltömődnek csatornái és elfojtja saját életerejét. A körforgás tartja eleven folyamatban.
Minden kapcsolat adás és kapás. Ha adunk annak az a következménye, hogy kapunk is, és viszont. Ami felszállt, egyszer le is jön, ami elment, annak vissza kell térnie. Valójában a kapni ugyanaz, mint adni, mivel mind a kettő a világegyetem (ugyanazon) energiaáramlásának két arculata. Ha bármelyiket megakasztjuk, a természet intelligenciáját sértjük meg.” Részlet: Deepak Chopra, “Az élet 7 törvénye” c. könyvéből

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése