2011. január 2., vasárnap

Illúziók - Kapd vissza a szabadságodat!


ÉN EBBŐL A 2 VIDEÓBÓL RENGETEG ERŐT TUDOK MERÍTENI, mert minden benne van, amit belül érzek! Te hogy vagy ezzel? Elmondod? EGY FILM,AMIT SAJNOS SOHA NEM FOGNAK BEMUTATNIDE SUGÁROZZA MINDAZT AZ ÉRZÉST, AMIT MI /A "Vonzás Hatalma" és a 

"Pozitív Lelki Beállítottság" szerint élők közvetíteni próbálunk/
"ILLÚZIÓK"
Az alkotás fő célja a tiszteletadás Richard Bach amerikai író személye és művei iránt. A film története Bach több könyvéből is válogat motívumokat, így megjelenik benne a két pilóta az Illúziók c. regényből, a két kisfiú Búcsú a biztonságtól c. könyvből. A főhős egy idősödő "légivagány" egyedül rója a kék eget kétfedelű repülőgépével. A lelke mélyén érzi, hogy egész élete menekülés valami olyasmi elől, ami előbb-utóbb utoléri. Ezért is tölti el félelemmel vegyes érdeklődéssel, amikor egy nap találkozik egy másik sétareptetővel, aki sokban különbözik az eddig megismert pilótáktól. A kezdeti ismeretség barátsággá, majd mester-tanítvány kapcsolattá válik.

Közben kiderül, hogy mit is rejt a folyton kezük ügyében lévő szakadt füzetecske, és mit tegyünk azokkal, akiket mi vonzottunk be az életünkbe. A film végére pedig az is világossá válik, hogy mi is történt Richard gyermekkorában, ami őt a felhők közti kóborlásra kárhoztatta.
A két repülős mindössze hat napot tölt együtt, de ez gyökeresen megváltoztatja mindkettőjük életét.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése