2010. december 20., hétfő

A pozitív gondolkodás olyasmi, amit tanulni kell


“Ne hallgass soha a tamáskodókra, hacsak nem akarsz magad is tamáskodó lenni! A kétkedés ugyanis ragályos… – A pozitív gondolkodás olyasmi, amit tanulni kell, ami törékeny és általában nem része a hétköznapok kultúrájának. Ha meg akarjuk őrizni, állandóan ápolni, gyakorolni és védeni kell, mint a kultúrnövényeket a gyomok ellen.” 

Napoleon Hill


“Az elme ereje valóban hihetetlen.
Foglalkozz sokat a betegség tüneteivel, és hamarosan számíthatsz a betegség látogatására! Az elme ereje valóban hihetetlen. Olyan nagy hatással van az egészségre, hogy amikor új gyógyszert próbálnak ki, egy kontrollcsoportnak a gyógyszer helyett placebót adnak. Ha az elme meg van győződve arról, hogy a szervezetbe olyan gyógyszer jutott, melynek hatása lesz, olyan tünetek figyelhetők meg, mintha a személyek aktív anyagot tartalmazó preparátumot kaptak volna.
Használd ki előnyödre, hogy elméd képes hatni az egészségre! Kombináld a testedzést, az életigenlő pozitív beállítottsággal!” Napoleon Hill

“Ha kiderül, hogy hibáztál, vagy pofont ad neked az élet, ne nézz vissza túl soká. Hiszen az élet csak tanítani akar téged valamire. Ha valaki célok megvalósításáért küzd, az időközönkénti baklövés is benne van a pakliban. Nincs ember, aki mindig, mindenben sikeres. Fejlődni és növekedni csak úgy lehet, ha hibázik az ember. Ne törődj a tévedéseddel. Képességeid határát nem ismernéd meg soha, esetenkénti hibák nélkül. De ne add fel! Eljön még a Te időd is.” 
Og Mandino

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése