2011. október 1., szombat

A változás Te vagy!


Lehulló falevél pille könnyeden úszott a finom őszi szél hátán. A sorsa megpecsételődött. Lehet ez az elmúlás pillanata? A vége valaminek. Ám amikor valami véget ér, akkor tud csak megszületni az új. Ez a természet rendje.
Ez a végzete. Ám, nem ő az egyetlen, aki most elhagyva gyökereit lebeg pille könnyedséggel az új felé. Jöhet viharos szél, szakadó eső vagy a jégvihar. Elsodorhat a szél, aminek a hátán szálltál egykor alá, kiszakíthat onnét, ahova egykor érkeztél, ám hiába hajít messzire, ettől még a falevél falevél marad, ahogy te is önmagad maradsz. Bárhol is érj újra földet nem a véletlen műve leszel. Sose voltál az.
A vörösben úszó napsugarak fényei enyhén kúsznak át a lassan meztelenedő faágak között ahogy a hajnal közeledett. Minden változik, az idő eljött, hogy erejüket egyesítve a lehulló levelek betakarják a hegyeket és a mezőket. Ez az új születésének pillanata. A változás az egység kora.
Kell vajon tudnunk, hogy hova tarunk? Kapaszkodnunk a félelmeinkbe? Változtat ez a szél erején, ha kapaszkodni próbálunk? Mi van ha csak az utunk nehezítjük, hisz a szélnek nem parancsolhatunk. Ám megtanulhatnánk élvezni az utazást végre.
Hát az ősz a kezdet. A felkészülés ideje. Ahogy a természet felkészül az erőpróbára.
A sokszínű levelek közt ott vagy TE is! Most táplálják a földet, hogy visszaadják, amit kaptak. Ez az élet rendje. Ám ahhoz, hogy TE is adhass, értéket teremtővé kell változnod, a körülményeid áldozata helyett.
Alkotóvá kell válnod! Suhanj a szél hátán és élvezd az utat !
A tél takarója alatt születik meg az új élet, akit a tavasz fog felnevelni, hogy újra azzá tegye a nyarat ami régen volt. Ez az utad, ne add fel, a remény az, ami vár rád, ha nem hagyod cserben.
Erősek vagyunk és büszkék. Ám ha szembe tudunk nézni önmagunkkal, akkor leszünk csak szabadok a félelmeinktől.
Érezd most te is a szelet az arcodon, engedd, hogy vezessen, mert ez a felkészülés szele, tudd, hogy eljött a Te időd!
A változás Te vagy!
Emlékezz, ha a Napba nézel, a fénye már soha többé nem lesz ugyanaz, mert megérett benned a gondolat, hogy a világot olyannak lásd amilyennek akarod!
Ez most a kezdet! A Te Szabadságod kezdete!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése