2011. augusztus 10., szerda

Rendkívüli módon változik a világ


Először is elnézést szeretnék kérni, hogy az utóbbi időben ritkábban történt frissítés, de olyan rendkívüli események zajlanak körülöttünk a világban, aminek tanulmányozása és a dolgok mögé tekintés elkerülhetetlen volt.
Ez szinte egy teljes hónapot, több száz tanulmány és "titkos" információ átnézését, kb. 100 órányi videó és dokumentumfilm, megtekintését igényelte, illetve kapcsolatba kerültem olyan emberekkel, akik bennfentes tudással és tájékozottsággal rendelkeznek a körülöttünk és az egész világban globálisan zajló ÁTALAKULÁS-sal kapcsolatban.

Őket be fogom nektek mutatni: az egyiket már ismerhetitek, mert élen jár a világban az EMBERISÉG FELÉBRESZTÉSÉBEN és világszerte hívják is előadásokat tartani. Ő 'David Icke', aki több mint egy évtizeddel ezelőtt megmondta, mi fog következni és mivel most már iszonyatos sebességgel zajlanak ezek a dolgok... a megértése egyre több ember számára könnyű.....

És itt már nem csak "A Titok"-ról és a Vonzás hatalmáról van már szó....hisz ezt már a kvantumfizikusok is bebizonyították és igen, az egyik legősibb tudás volt ez, amit elfelejtettünk illetve felejttették el velünk:
A valóságot tényleg mi teremtjük magunk körül. 
Ez lesz majd az elkövetkező évtizedekben az egyik legnagyobb ERŐ az emberiség kezében, ha túl lesz az ÉBREDÉS folyamatán :

Ez több fronton történik egyszerre, erről fogok nektek beszámolni sorban. Hiszen jelenleg az egész emberiség egy ÉBREDÉS és egyben LÁZADÁS folyamatán megy keresztül, melynek ismerete nagyon fontos, hogy ÉRTSÜK "Mi is történik most? Mert tudatlanként sokan azt látják csak majd, hogy elszabadul a pokol....De a tudatosság, ami segít majd felfogni, mi történik. HA TUDOD .....

Ilyenek biztos Neked is forognak a fejedben:
- Mi van az USA-ban azzal a hatalmas adóssággal?
- Mi történik most Angliában az utcákon?
- A svájci frank miért van az egekben?
- Miért van annyi élelmiszer tele mérgező dolgokkal ?
- Miért hemzsegnek körülöttünk és észlelnek naponta rengeteg UFO-t világszerte?
- Több helyen észlelik, hogy valami nem stimmel a Földdel és nem csak az időjárás....
- 2 Napot látnak lemenni vagy felkelni....stb...stb...

VALAMI VAN, de MI ???? 

Egyre több ember érzi (de sajnos kb. 1000 emberből 1, de egyre többen), hogy a világ, amiben élünk az tényleg kicsit olyan, mint a MÁTRIX, mert a valóságnak csak egy olyan pici szegletét érzékeljük, amit láttatni akarnak velünk és azt is megmondják, hogyan kell azt értelmeznünk. De ez az, amin túl több tízezer évvel ezelőtt őseink képesek voltak észlelni, látni, benne élni. 

De egyre többen nyerik vissza képességüket, hogy gondolkodjunk el dolgokon, amit a RENDSZER, a felépített és hamisításokkal teli történelem, az OKTATÁS ért el rajtunk az utóbbi 2000évben.

Hiszen egyre többen jönnek rá, hogy amit mi oktatásnak hívunk, az nem felnyitja az elmét, hanem rácsavarja a fedelet. Miért öli meg az iskola a kreativitást és miért azt a tudást jutalmazza, amit helyesen visszamond a rendszernek?

Mint ahogy Albert Einstein kijelentette:
 „A tanulásomat akadályozó egyedüli dolog az oktatásom volt.”

Azt is mondta, hogy „a műveltség az, ami megmarad, miután mindent gondosan elfelejtesz, amit az iskolában megtanultál.”



És most itt félreértés ne essék: az iskolára és tudásra mindenkinek szüksége van. De egy másfajta tudásra is !!! 



Mivel minden megváltozik az elkövetkező pár évben, amit a világról eddig tudtunk, mindenkinek kötelessége, aki már bizonyos tudás birtokába jut, hogy azt minél több emberhez eljuttassa és minél többen kezdjenek el GONDOLKODNI


Minden mindennel összefügg...és tényleg így van..... ,de ahogy ezek a bennfentesek is mondják.....:

Minden ott van a szemetek előtt. Hisz naponta zajlik és ott történik...csak jobban ki kellene nyitni a szemeteket! És kikapcsolni a TV-t, mert az információk torzításáért nagyban felelős a média, sőt fizikailag bizonyos frekvenciák!

Indult egy új oldal is, mely a VILÁG HELYZETÉVEL foglalkozik (
http://vilaghelyzete.blogspot.com/) és minden olyan dologról igyekszünk beszámolni és mögé nézni, ami nem szerepel sehol és elhallgatják előlünk. 
ÁLLJON ITT VÉGEZETÜL ÉS VALAMINEK A KEZDETEKÉNT EGY PÁR GONDOLAT
DAVID ICKE-tól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése