2011. július 29., péntek

Marcel Messingel készült interjú a Világról : „Ébresztőhívás”


A Marcel Messingel készült „Ébresztőhívás” sokkal több egy egyszerű interjúnál. Ez a film egy összegzése annak, ami a világban történik, a "miért"-ekről, a "tudomány" és vallások által eltitkolt dolgokról.
Egy összegzése MÚLTUNKNAK és JÖVŐNKNEK, mindannak, amiben élünk és ami vár ránk. ELKÉPESZTŐ EREJŰ és HITELES.
Marcel Messing egy XXI. századi Reneszánsz Ember: embertan, filozófia illetve összehasonlító vallástörténet képzése van, író, szónok, tanító és látnok, akinek az angol a negyedik beszélt nyelve. Sokat utazott, Indiában tanult, 25 könyvet írt és időt szakított a 26-ik megírásából azért, hogy Bill Rayennel találkozhasson és egy elragadó interjút adjon, amiben erős hidat képez időnk gyakorlati problémái, a Föld Bolygót irányítók tervei és szándékai, illetve a mi alapvető, megtámadhatatlan, lelki természetünk között.
Rengeteg dolgot fogalmaz meg, ugyanakkor mindezt egy olyan spirituális dimenzióba helyezi, mely egyfajta szintézisként túlmutat az anyagi világunk jelenleg ismert korlátain. A majd két órás filmben, széles spektrumát találhatjuk a korunk problémáira adható válaszoknak. Nem akar senkit meggyőzni, senkit erőszakkal sokkolni, „ébreszteni”, mint azt a legtöbb mostanában készült film teszi.
Mély személyes, tudatos és hiteles spirituális megélés és megértés árad Marcel szavaiból, tanítás, és visszaigazolás.

Visszaigazolása annak, hogy mindaz amiről egyre többen egyre nyíltabban beszélnek, az Igazság mely a kozmoszunk alapja és összetartó ereje nem csak hogy létezik, és az egyedüli mindent magában foglaló Valóság, de a korunk látszólagos pusztító káosza mögött is ott ragyog ez a Fény, melyet mindenki felfedezhet, ha megtalálja az utat: önMAGában.

Marcel saját „ébresztőhívása” aközben történt, hogy New York-ba látogatott húsz évvel ezelőtt - egy egész évtizeddel a 9/11 előtt. Az Empire State Building tetején állva, az Ikertornyokat nézte... és saját szemével látta, ahogy összeomlanak.
Hallgassa meg azt az üzenetet, amit ez a figyelemre méltó ember átad nekünk ezen a videofelvételen.

A film szövegének teljes, magyar nyelvű átitata elolvasható IDE KATTINTVA.  Forrás: Project Avalon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése